Intakeles

Tijdens een geheel vrijblijvende intakeles gaat u samen met de instructeur bepalen wat uw uitgangspositie is. We maken een inschatting van hoeveel lessen u nodig heeft en wat de beste lesaanpak is. Deze intakeles is gratis.

Rijlessen

Heeft u na uw intakeles besloten om rijles bij ons te nemen dan kunt u rijlessen van 60 of 120 minuten nemen. De rijlessen worden in het examengebied Enschede / Hengelo gegeven zodat u beter bekend bent met de omgeving en daarmee uw slagingskans vergroot. Indien gewenst wordt u van huis of school opgehaald en na de les weer teruggebracht.

Theorielessen

Op dit moment worden er niet veel klassikale theorielessen meer gegeven. Tijdens de rijlessen zal ik veelvuldig de theorie bij de praktijk betrekken. Ik zal uitleg geven over borden en verkeerssituaties die we tegenkomen. En vragen stellen over de borden en de verkeersituaties. Dit doe ik zodat u beter bent voorbereid op het theorie-examen. Meestal kopen de leerlingen, al dan niet via de rijschool, een theorieboekje en een vragen cd-rom. Hiermee kan de theorie thuis bestudeerd en geoefend worden. Het reserveren van het theorie examen kunt u zelf doen, maar u kunt dit ook aan ons overlaten.

Mocht het nodig zijn dan kan Autorijschool Ersen je hierin ondersteunen met theorielessen. Dit zijn korte sessies van 1 uur per week. Wij proberen in 8 avonden de gehele theorie te behandelen en proefexamens te maken ter voorbereiding op het CBR theorie examen.

Klik hier voor een oefen theorie examen !

Opfriscursus / Faalangst

Bent u al in het bezit van een rijbewijs, maar heeft u om wat voor reden dan ook een tijd lang niet gereden. Dan kan het zijn dat u er tegenop ziet om opnieuw deel te nemen aan het verkeer. Autorijschool Ersen kan u met een gerichte aanpak binnen een paar lessen dat vertrouwen weer teruggeven.

Tussentijdse toets

De tussentijdse toets is een beknopt rijexamen die je op 2/3 van de lesstof kunt doen bij het CBR. Het voordeel van deze vrijwillig te volgen toets is dat u gewend raakt aan een examensituatie. Daarnaast zal de examinator waardevolle tips geven over uw vervolg van de opleiding.

www.cbr.nl

Het rijexamen

Is de rijopleiding voltooid, dan wordt deze afgesloten met het CBR rijexamen. Autorijschool Ersen zal deze voor u aanvragen. Tijdens het examen zal de instructeur, ter ondersteuning, achter in de auto meerijden. Let op  eigenverklaring dient men zelf aan te vragen bij CBR

 

                                       Autorijschool Ersen    Copyright 2012. Alle rechten voorbehouden.                        Designed by  Freschp Design